Platforma ecommerce de tip marketplace

Platforma FamShop are de astazi un nou modul de marketplace prin care clientii pot avea propriul marketplace integrat cu furnizori, curieri, sisteme de sms marketing, sisteme de contabilitate si gestiune. De asemenea, aplicatia mobila integrata cu FamShop accelereaza consolidarea brandului pentru marketplace, oferind posibilitati flexibile de fidelizare a clientilor (scanare de bonuri valorice, notificari push etc).

Magazin online integrat cu eMag Marketplace

Platforma FamShop reprezinta o modalitate fluenta si rapida de integrare a magazinelor online cu eMag Marketplace. FamShop faciliteaza sincronizarea de informatie (preturi, stocuri, comenzi) pentru magazinele online de pe platforme open source (Magento, Prestashop, OpenCart) si chiar platforme dezvoltate de la 0. Extensibilitatea platformei FamShop permite legatura intre magazine online, eMag, curieri, sisteme de gestiune si contabilitate. Mai multe detalii pe site: www.famshop.ro

Magazin online integrat cu programul SAGA

Programul de gestiune si contabilitate SAGA este utilizat in Romania de un numar mare de magazine online. In mod normal, actualizarea de stocuri si preturi in magazinul online este un proces manual costisitor ca timp, insa platforma FamShop elimina complet procesarea manuala. Astfel, integrarea intre programul SAGA, magazine online si marketplace-uri se face cu costuri operationale minime.

Magazin integrat cu sistem de gestiune ERP

Conectarea intre sistemul de gestiune si magazinul online este o necesitate atunci cand apare cel putin una din situatiile urmatoare:

  1. stocurile se schimba foarte des;
  2. preturile se schimba foarte des;
  3. Se plaseaza minim 5 comenzi pe zi si generarea manuala de facturi devine o munca dificila;

Aceasta conectare se face cu ajutorul platformei SaaS FamShop, ce poate interconecta mai multe magazine cu sisteme de gestiune. Mai mult decat atat, FamShop rezolva probleme particulare de business, intrucat ofera un API pentru comunicarea usoara cu aplicatii externe (aplicatii third party).

Magento integrat cu ERP

Cea mai buna solutie din punctul de vedere eficienta-cost pentru conectarea ERP-ului cu un magazin Magento este platforma FamShop. FamShop duce la 0 erori si timp de prelucrare instant pentru sincronizarea preturilor, stocurilor si comenzilor intre Magento si ERP. FamShop e pregatit sa suporte diverse cazuri de preluari de stocuri, chiar si din mai multe gestiuni.

Magazin WooCommerce integrat cu ERP

Platforma FamShop conecteaza magazinul WooCommerce cu orice ERP eliminand astfel procesarea manuala a comenzilor. De asemenea, FamShop sincronizeaza automat preturi si stocuri din ERP spre magazin online. Astfel se elimina erorile umane si timpul de procesare. Sincronizarea de informatie aduce dupa sine timp castigat si satisfacerea clientilor magazinului.

Platforma e-commerce integrata cu aplicatie mobila

Pentru optimizarea procesului cumparare – procesare – livrare, FamDev propune o solutie de automatizare a comenzilor prin platforma e-commerce proprie integrata cu magazinul online ca aplicatie mobila FamShop. Cu ajutorul ei, administrarea produselor, stocurilor si a preturilor se face mult mai eficient si afisarea informatiilor actualizate in aplicatia mobila se face instant. In plus, platforma este integrata cu PrestaShop, Magento si Opencart, ceea ce face ca FamShop sa expuna produsele din platformele mentionate anterior si sa insereze in ele comenzile facute.
famshop platforma

Un sfat util pentru a spori vanzarile

Un magazin online este o unealta puternica pentru a aduce companiile medii si mijlocii in online. Pana acum doi ani, acesta era cel ce pastra o legatura apropiata intre magazin si cumparator. In zilele noastre, curentul aplicatiilor mobile atrage mai mult cumparatorii decat site-urile obisnuite, asa ca este necesar sa treci la nivelul urmator, mai precis la o aplicatie mobila dedicata pentru magazinul tau. Aceasta serveste ca o extensie pentru el, unde cumparatorii pot plasa comenzi iar acestea sunt inserate direct in magazinul web. In plus, aplicatia mobila FamShop poate fi integrata cu orice platforma e-commerce si este disponibila pe iOS, Android si Windows Phone, unde poate livra notificari push si scana coduri promotionale pentru a fideliza cumparatorii.

Alegerea tipului de aplicatie pentru nevoile tale

Cand un proiect este in faza de inceput, este foarte confortabil sa creezi o aplicatie web pentru a fi compatibila cu toate dispozitivele. Pentru a dezvolta afacerea trebuie sa te gandesti foarte mult la utilizatorii aplicatiei. O aplicatie pe un sistem de operare dedicat aduce o experienta mult mai bogata. Poate fi folosita offline si are acces la functionalitatile telefonului, precum notificarile push.

Imagine de la http://www.businessinsider.com/mobile-web-vs-app-usage-statistics-2014-4

Automatizare de proces

Munca umana este uneori ineficienta si aduce automatizarea de proces in discutie. Programele personalizate pe computer reprezinta cea mai buna solutie de a scapa de pasii consumatori de timp. Ore de munca pot fi inlocuite de secunde de computatie. Investind in analiza fluxurilor de business si implementand programul potrivit pe computer se imbunatateste considerabil productia companiei.