Actualizare preturi in functie de concurenta

Platforma FamShop actualizeaza automat preturi in magazine online si marketplace-uri dupa diverse reguli, una din ele fiind actualizarea pretului in functie de concurenta.

Activarea serviciului dureaza in medie 30 minute pentru cei care doresc sa vanda la un pret mai bun decat concurenta.

FamShop extrage preturile produselor cu algoritmul inteligent al colectorului de preturi si actualizeaza automat preturile in magazine online (pe platformele Magento, Prestashop, WooCommerce, Opencart, Shopify) sau marketplace-uri (precum Amazon, eMag, Cel, Okazii, Elefant).

Platforma FamShop permite ca actualizarea automata a preturilor sa se faca doar pana la un anumit prag minim.

Comert electronic Saga – depunere declaratie 394

Contabilitatea pentru comertul electronic tinuta in programul Saga este deosebit de usoara datorita automatizarilor platformei FamShop. Depunerea online a declaratiei 394 se face foarte usor prin intermediul platformei FamShop, care rezolva erorile de import din cauza caracterelor invalide. Platforma FamShop automatizeaza filtrarea caracterelor invalide, folosind caractere valide acceptate, eliminand timpul de prelucrare manuala.

Trimitere automata de SMS prin platforma FamShop

Platforma ecommerce FamShop este integrata cu sisteme de gestiune si contabilitate (ERP), sisteme de curierat, servicii e-fulfillment, aplicatii mobile si sisteme de trimitere SMS, automatizandu-se complet fluxurile de procesare a comenzilor. Comerciantii ce utilizeaza FamShop pot beneficia de trimitere automata a SMS-urilor (fie ca se folosesc in scopul confirmarii comenzii, fie in scop de marketing etc), sistemul fiind integrat cu platforma SMSLink.ro . Trimiterea automata de SMS-uri catre clientii magazinelor online scade procentajul de suport si imbunatateste relatia vanzator-client.

Care sunt avantajele trimiterii automate de SMS?

1. Costuri minimale operationale (se pot alege diferite pachete la reducere, direct proportionale cu volumul dorit)
2. Scaderea timpului alocat suportului de comenzi intrucat se trimit numere de AWB, astfel incat clientul interogheaza mai departe doar sistemul de curierat pentru stadiul coletului
3. Se realizeaza o comunicare directa intre magazin online si cumparator prin telefonul cumparatorului.

Optimizare conversii

FamShop ofera o functionalitate care optimizeaza rata de conversie afisand vizitatorilor din magazin ultimele comenzi plasate. Modulul este valabil pentru magazinele aflate pe platformele FamShop, Prestashop si WooCommerce. Pentru instalarea modulului pe Prestashop si WooCommerce, este necesar un cont creat din pagina https://app.famshop.ro/Admin/RegisterConfeerm, apoi dupa autentificare se poate descarca documentatia de instalare. Pasii de instalare dureaza maxim 15 minute. Mai multe detalii la pagina de prezentare https://famshop.ro/confeerm

Platforma ecommerce romaneasca

FamShop este o platforma ecommerce romaneasca dezvoltata de la 0 care a inceput prin a automatiza magazine online de pe alte platforme (Prestashop, Opencart, Woocommerce, Magento etc) cu sisteme de gestiune si contabilitate, curieri, marketplace-uri si sisteme de trimitere SMS. Ulterior, si-a extins functionalitatile oferind magazine online web integrate cu aplicatii mobile avand functionalitatile unui magazin online.

Contabilitate comert online

Contabilitatea in comertul online este foarte simpla datorita automatizarilor realizate de platforma FamShop. Platforma FamShop este integrata cu multe sisteme de gestiune si contabilitate (sau doar facturare), precum Saga, WinMentor, RVX, Borg, SoftOne, Nexus, Charisma, SmartBill. Clientii FamShop au optat pentru sincronizarea de facturi in sistemul de contabilitate, acestia primind comenzile din magazinele online proprii sau din alte surse de comenzi precum eMag, Cel, Elefant, Okazii.

Automatizare fluxuri ecommerce

Platforma FamShop dezvolta constant solutii pentru eficientizarea timpului de lucru si eliminarea procesarii manuale in cadrul societatilor. Clientii FamShop folosesc indeosebi modulele de generare automata a facturilor, a garantiilor de produse, a AWB-urilor si a notificarilor catre clienti. Impreuna cu acestea, se mai adauga si sinconizarea permanenta a stocurilor si a preturilor.

Generarea automata de documente pentru garantii produse

Platforma FamShop genereaza documentele pdf de garantii produse si le trimite automat la clientii care au achizitionat produsele respective. Acest modul este folosit indeosebi in sincronizarea cu eMAG Romania, eMAG Bulgaria, eMAG Ungaria unde produsele comandate sunt insotite de garantie. Platforma FamShop incarca automat facturile in eMAG impreuna cu garantiile produselor pentru a eficientiza timpul de lucru.